Nærværk®

Et kreativt samlingsted for nærvær, netværk og relationer

 • NÆRVÆRK® er "menneskelig bæredygtighed", der tilgodeser alt det i os, hvor digitaliseringen ikke kan følge med - fantasi, empati, tanker og indre fordybelse.
  • NÆRVÆRK® er ned i gear og tid til egen tid og fokus. Et fristed fra en travl hverdag - så vi styrker os selv mentalt og får mere energi.
  • NÆRVÆRK® er stedet med ro, nærhed, nærvær, netværk med andre -  nye bekendskaber eller en god ven eller kollega.

  "Skal du med på (sammen)holdet?"

  Løbende holder vi kreative NÆRVÆRK's  arrangementer,

  der styrker mennesker - internt i sindet/eksternt i tempoet.


   

  "Mere mental styrke -  større livsglæde"  2024 - datoer afventer

  Omdrejningspunkt for næste arrangementet:

  Mere mental styrke

  - større livsglæde  Livet kan udfordre os, kaste os i hvirvelvinde og stormvejr – udsætte os for udefrakommende hændelser og begivenheder i en hurtig omskiftelig verden, der kan ruske og bringe tvivl i vores sind.


  Derfor skal vi gøre den indre kerne urokkelig og fokusere på at opbygge en stærk robusthed ved at fokusere på os selv - vores passioner, talenter, kreativitet og det, der bringer os glæde.


  Det handler om vores mentale sundhed - vores indre styrke og  midlerne til større livsglæde.

  At finde din personlige indre styrke, der skaber mod, glæde og lyst til at jagte dine mål og drømme.

  Kortlægning af hvad der giver dig livsglæde

  Nye relationer og sparring med ligesindede

  Kreativ udvikling af dig som menneske

  Lysten:

  Har du lyst til at deltage i energifyldt og indholdsrig workshop med kreativ leg og læring, der giver godt stof til eftertanke? Har du lysten til fornyede kræfter til dig og dine drømme - mere indre styrke og forståelse for, hvad der giver dig energi, livsglæde og et positivt sind?


  Holdet:

  Du bliver en del af et fortroligt fælleskab med andre deltagere, der trænger til den samme energi-indsprøjtning som dig. Dette er stedet, hvor der ikke findes dumme kommentarer - men tværdom plads til gode, ærlige og konstruktive dialoger, hvor vi styrker og løfter hinanden.


  Metoden:

  Fire stærke timer med færdigt program, facilitering, opgaver, reflektioner, vidensdeling, hygge, grin, nærhed, fortrolighed og en masse kreative tanker og hands on i det kreative arbejde.   EKSTRA BONUS

  VED DELTAGELSE:  • Et fortroligt nærværk med andre deltagere 


  • Et skud energi - smittet af de andre 


  • Lækker forplejning med alt hvad dertil hører.  


  • Dit personlige 'LIVSVÆRK' 

  "Skal du med på (sammen)holdet?"

  NÆRVÆRK bidrager til:

  Indre ro, harmoni og mulighed for 'egen tid' og fordybelse i emner (og personer), du måske ikke har tid til i en travl hverdag - dit eget personlige fristed alene eller med en god kollega/ven.


  Offline, nærværende sparring med plads til reflektioner og vidensdeling med andre.

  Kreativ udvikling af dig som menneske, da vi alle er født med evnen til at udfolde os kreativt. Vi finder modet og den kreative 'muskel' frem og får den trænet.

  Hanne Kampler står på mål for godt, givende og indholdsrigt indhold

  Nærværk®️ faciliteres af Hanne Kampler, som har mere end 20 års erhvervserfaring fra den tunge corporate verden - og sidenhen opstart af egne virksomheder, hvor hun afholder ledelses- og udviklingsworkshops for nogle af DK's største virksomheder  og 1:1 sparring af topledere. 


  Hanne har evnen til at booste tro, energi og selvtillid i andre mennesker - og krydret med et kreativt mindset og en smittende energi, deler hun i Nærværk®️ ud af egne erfaringer, viden og sammensætter kreative og skræddersyede værktøjer til det aktuelle emne, der skal dyrkes og debateres - altid i godt og fortroligt selskab med andre. 


  "Jeg har kun ét mål...

  I skal føle større selvindsigt og værdi, når I går ud af døren!"


  "Kære Hanne, tusinde tak for en skøn dag. Masser af nærvær og indlevelse - jeg er vild med det. 


  K.h.

  Trine

  "Tak for i går - virkelig hyggeligt og helt nede i gear. Jeg er fan :-) Og super lækker aftensmad!! Tak
  "Hej Hanne, har tænkt meget over timerne i sidste uge der gav mig mange gode spekulationer omkring, hvordan jeg bruger min tid og på hvad. Det er sundt og jeg føler mig faktisk stærkere..


  Hilsner fra Annemette  Hvad er en ægte Nærværk'er?

  Ordentlighed, betænksomhed, åbenthed, rummelighed og lysten til at reflektere og dele med andre, karakteriserer en Nærværk'er. Og så samler vi på hele mennesker - så vi er ikke splittet op i job og privatliv.


  Det er ikke hokuspokus, religion eller andre elementer, der styrer samværet og gløden i arrangementet - men god, gedigen dannelse, lyst og de menneskelige færdigheder/initiativer vi indeholder, hvor digitaliseringen ikke kan følge med - fantasi, empati, kreativitet, nærvær, reflektioner og fordybelse.


  Filosofien bag Nærværk®

  Teknologi, kunstig intelligens, digitalisering er afgørende for fremtidens økonomiske vækst, velstand og velfærd,  men samtidig ændrer den grundlæggende vores måde at fungere sammen på som mennesker - bliver en barriere for samvær og nærhed. Den digitale indflydelse har gradvist ændret fundamentet for vores interaktion med hinanden.


  Samtidig oplever flere i stigende grad angst, ensomhed og lavt selvværd – er det måske den konstante digitale påvirkning, der spiller en rolle her?


  Dernæst vinder begreber som innovation, nytænkning og bæredygtighed hastigt frem - verden bevæger sig hurtigere og forandrer sig konstant omkring os. Alt sammen værdifuldt for vores samfund, men den hastige udvikling stiller unægteligt endnu større krav til vores menneskelige evner til at tilpasse os forandringer og følge med udviklingen. 


  NÆRVÆRK® er det modsatte - og en nødvendighed.  "Skal du med på (sammen)holdet?"

  unsplash