Om

Indlevelse, engagement og forretningsforståelse

- så vi når jeres mål.

 
 
 
 
 


Et stærkt, direkte og fortroligt samarbejde


Mit navn er Hanne Kampler og er drivkraften bag konsulenthuset KAMPLER®


Ganske som jeg har hjulpet Falck, Genmab og DSV - sammensætter jeg skræddersyede og kreative workshops og interne processer, der giver fælles forståelse og samler holdet. Jeg skaber engagement og ejerskab hos kolleger, når nye tiltag eller forandringer skal forstås, formidles og sidenhen implementeres – med et godt fokus på slutmålet, da det skal give værdi til jer som virksomhed og derved bundlinjen. "Vores kreative tilgang letter forståelsen til det komplekse - skaber mod, samarbejde og ejerskab undervejs. Det styrker bundlinjen"

                                             Hanne Kampler

LinkedIn

VISION

Vi sigter mod at være det førende, kreative og jordnære konsulenthus, som er top-of-mind hos kunderne. Vores brede vifte af kreative kompetencer og løsningstilgange sikrer, at vi altid kan matche vores kunders specifikke behov, da vi forstår deres forretning og navigere i denne, som var vi fastansat. MISSION

Som den forlængede arm i forandringsprocesser, er det vores mission at skabe begejstring, glæde og engagement. Vi arbejder for at styrke forståelsen og samarbejdet både vertikalt og horisontalt i opgaver og mellem mennesker. Vores rolle er det manglende bindeled, der tør grave spadestikket dybere og styrke relationer gennem effektiv kommunikation, kreative værktøjer og hjælp. Altid med nærhed og i øjenhøjde. 

VÆRDIER

Fælles værdier er: få indsigt, være passionerede og servicemindede.

Værdierne udtrykker, det vi er, det vi står for - og måden vi gør tingene på.”

INDSIGT

Vi går i dybden med hver enkelte kunde for at forstå deres unikke situation og behov.
Med empati og engagement bliver vi en integreret del af deres team og "en ven af huset". Denne tætte relation gør os i stand til præcist at identificere og adressere ”sagens kerne’ i netop deres virksomhed. Det styrker vores samarbejde og  løsninger.

PASSIONEREDE

Vi brænder for vores mission – at levere skræddersyede løsninger, som kræver dyb forståelse for hver enkelt kundes unikke behov.

Vi sætter os i kundens sted, skaffer os det fulde overblik og udvikler kreative og innovative værktøjer, der ikke kun flytter kolleger fra A til B - men åbner døre til nye muligheder.
Vores energi, engagement og proaktivitet smitter af, og vi stræber altid efter at overraske positivt med vores kreative tilgang og styrkende adfærd, der smitter.

SERVICEMINDEDE

Vi værdsætter betydningen af nære, tillidsfulde kunderelationer og er 100% dedikerede til at levere personlig, pålidelig og fortrolig service i vores ydelser.


Ved at forstå og imødekomme kundens behov, skaber vi ikke bare løsninger, men også varige partnerskaber, der er baseret på forståelse og gensidig tillid.

"Styrken i samarbejdet er også fortrolighed, så vi når ind til kernen af udfordringerne"