Kontakt
Instagram
LinkedInKontakt?

 
 
 
 
 

Indlevelse og forretningsforståelse

- så vi når jeres mål.


Et 'hus' fuld af muligheder

Mit navn er Hanne Kampler, og er drivkraften bag konsulenthuset Kampler Kommunikation. Her har jeg valgt at bruge mit kreative hoved, mit høje energiniveau og en masse erhvervserfaring til at hjælpe virksomheder som jeres til at tænke endnu mere kreativt omkring jeres forretning - og få succes med det.

Ganske som vi har hjulpet, Falck, Genmab og DSV - sammensætter vi skræddersyede og kreative workshops, der samler kolleger og skaber fokus omkring en given udfordring, opgave eller blot det gode fælleskab, der allerede eksisterer.


Jeg kan skabe engagement og ejerskab hos kolleger, når tingene skal formidles og implementeres – samtidig med at vi har fokus på udbyttet, da det skal give værdi til jer som virksomhed og derved bundlinje.


Det gode samarbejde

Hos Kampler Kommunikation består teamet af et hold stærke faglige 'håndværkere' - håndplukket til hver enkelte opgave, så de netop matcher behovet. Der er en kæmpe styrke i dette, da leverancerne derved bliver med fuld attention på det enkelte mål.

Vores facon er konstruktiv, meget direkte og altid reel, da et godt samarbejde bygges på gensidig tillid og respekt. Ring gerne: 23 64 64 43 - eller send en mail på hanne@kampler.dk og lad os endelig mødes helt uforpligtende.
"Det er den kreative idé og vinkel, der baner anderledes veje til målet. Ændrer indstilling og mindset undervejs."


"Når vores idéer skaber nysgerrighed og åbner et vindue til opmærksomhed, så ved vi, at vi har gjort noget rigtigt i vores kommunikation - både internt og eksternt"


Hanne Kampler

Kreativ konsulent / ejer