Om

Indlevelse, engagement og forretningsforståelse

- så vi når jeres mål.

 
 
 
 
 


Et stærkt, direkte og fortroligt samarbejde


Mit navn er Hanne Kampler og er drivkraften bag konsulenthuset Kampler Kommunikation. 


Ganske som jeg har hjulpet Falck, Genmab og DSV - sammensætter jeg skræddersyede og kreative workshops og interne processer, der giver fælles forståelse og samler holdet. Jeg skaber engagement og ejerskab hos kolleger, når nye tiltag eller forandringer skal forstås, formidles og sidenhen implementeres – med et godt fokus på slutmålet, da det skal give værdi til jer som virksomhed. Også når det bliver hverdag igen.Hvorfor navnet Kampler Kommunikation?


'Kampler' giver sig selv.

'Kommunikation' er afgørende i forandringsprocesser i virksomheder, da vi ved, at alle former for kommunikation - verbal, nonverbal, skriftlig og visuel - spiller en vigtig rolle i at sikre, at alle medarbejdere og andre interessenter forstår og dermed engagerer sig i forandringsprocessen.


Vores skræddersyede forløb og værktøjer er målrettet jeres udfordringer og behov. Samtidig er de designet til at hjælpe jer med at formidle information, ideer og visioner på en effektiv og engagerende måde, så vi sammen opnår en succesfuld forandring og implementering. LinkedIn

"Vores kreative tilgang letter forståelsen til det komplekse - skaber mod, samarbejde og ejerskab undervejs. Det styrker bundlinjen"

                                             Hanne Kampler

"Styrken i samarbejdet er også fortrolighed, så vi når ind til kernen af udfordringerne"