Kontakt

Forretningsforståelse og indlevelse - så vi når jeres mål.

Kontakt?


Instagram
LinkedIn
 
 
 
 
 Et 'hus' fuld af muligheder

Mit navn er Hanne Kampler, og er drivkraften bag konsulenthuset Kampler Kommunikation. Her har jeg valgt at bruge mit kreative hoved, mit høje energiniveau og en masse erhvervserfaring til at hjælpe virksomheder som jeres til at tænke endnu mere kreativt omkring jeres forretning - og få succes med det.

Ganske som jeg har gjort hos TDC, Topdanmark og senest Falck, kan jeg generere kreative og strategisk stærke idéer og koncepter og bygge planen, der gør, at I lykkes med en given udfordring.
Jeg kan skabe engagement og ejerskab hos kolleger, når tingene skal formidles og implementeres – samtidig med at jeg har fokus på udbyttet, da det skal give værdi til jer som virksomhed og derved bundlinjen.
Min facon er konstruktiv, meget direkte og altid reel, da et godt samarbejde bygges på gensidig tillid og respekt. Det gode samarbejde


Hos Kampler Kommunikation består teamet af et hold stærke faglige 'håndværkere' - håndplukket til hver enkelte opgave, så de netop matcher behovet. Der er en kæmpe styrke i dette, da leverancerne derved bliver med fuld attention på det enkelte mål.Ring gerne: 23 64 64 43 - eller send en mail på hanne@kampler.dk og lad os endelig mødes helt uforpligtende.
"Det er den kreative idé og vinkel, der baner anderledes veje til målet. Ændrer indstilling og mindset undervejs."


"Når vores idéer skaber nysgerrighed og åbner et vindue til opmærksomhed, så ved vi, at vi har gjort noget rigtigt i vores kommunikation - både internt og eksternt"


Hanne Kampler

Kreativ konsulent / ejer