HANNE KAMPLER

Hanne Kampler

Mit navn er Hanne Kampler, og er drivkraften bag konsulenthuset Kampler - Kreativ Kommunikation. Her har jeg valgt at bruge mit kreative hoved, mit ekstremt høje energiniveau og en masse erhvervserfaring til at hjælpe virksomheder som jeres til at tænke endnu mere kreativt omkring jeres forretning - og få succes med det.


Jeg har mere end 20 års erfaring som Marketing/Communication Manager, Customer Experience Manager og Event Manager i nogle af Danmarks største virksomheder - heriblandt TDC, Topdanmark og Falck.


Jeg kan finde på den kreative kommunikation, der får netop jeres virksomhed til at skille sig ud. Jeg gennemtænker den strategisk stærke idé eller det koncept, der flytter jer i en både anderledes og stærkere retning. Hovedoverskriften i mit engagement er kreativitet - både på det strategiske, det taktiske og det operationelle niveau. Det er netop den kreative idé og vinkel, der kan bane anderledes veje til målet og ændre indstilling og mindset.


Jeg vender tingene på hoved, tænker abstrakt, kreativt og sammensætter løsninger, I aldrig selv havde tænkt. Og så får jeg idéerne omsat til en håndterbar driftplan - ellers er det jo spild af tid.


Jeg bygger det nærværende event 100% tilpasset jeres behov - og bruger gerne min egen gode og smittende energi til at skabe begejstring, glæde og engagement, når kolleger skal føle, at de er med i processen, tage ejerskab og udvikle sig som mennesker.


Kampler - Kreativ Kommunikation samarbejder med et team af freelancere - håndplukket til hver enkelte opgave, så de netop matcher behovet. Der er en kæmpe styrke i dette samarbejde, da leverancerne derved bliver med fuld attention på det enkelte mål.


"Det er netop den kreative idé og vinkel, der kan bane anderledes veje til målet, og ændre indstilling og mindset."


Sideløbende nyder jeg min egen kunst, som jeg sælger til private hjem og virksomheder. Det er her jeg kobler fra, lader op og tankerne får frit spil. Det er også ofte her, at jeg får de gode kreative idéer til nye eventyr - både for mig selv og andre. 

Derudovre nyder jeg at bygge, nærværende og givende events til livets fester og sammenkomster, som gerne skubber lidt til tanker og følelser.


Også her ynder jeg at finde på koncepter, der netop tilgodeser behovet for, at mennesket i os selv trænger til et mentalt pusterum.

Det handler gerne om følelser. Både dem vi selv kan dyrke, ved i endnu større grad at turde -men i den grad også dem, vi kan give til de mennesker omkring os, som vi holder af.. 


REFERENCER:


Novo Nordisk

Sjælsø  Gruppen

PriceWaterhouse

Panum Instituttet

Shell

Egmont

Lægeforeningen

Statoil

SKAT

Nykredit

Albertslund kommune

DAB

BASF

FET

Topdanmark

m.v.

 
 
 
 
 

KONTAKT:


PrivatlivspolitikCopyright © 2018 Kampler - Kreativ Kommunikation.

All rights reserved.

Kampler - Kreativ Kommunikation

Lautruphøj 5-7

2750 ballerup

hanne@kampler.dk

Ring: 23 64 64 43