HANNE KAMPLER

Mit navn er Hanne Kampler, og er drivkraften bag konsulenthuset Kampler - Kreativ Kommunikation. Her har jeg valgt at bruge mit kreative hoved, mit ekstremt høje energiniveau og en masse erhvervserfaring til at hjælpe virksomheder som jeres til at tænke endnu mere kreativt omkring jeres forretning - og få succes med det.


Jeg har mere end 20 års erfaring som Marketing/Communication Manager, Customer Experience Manager og Event Manager i nogle af Danmarks største virksomheder - heriblandt TDC, Topdanmark og Falck.


Min facon er konstruktiv, meget direkte og altid reel, da et godt samarbejde bygges på tillid og gensidig respekt.


Kampler - Kreativ Kommunikation samarbejder med et team af 'håndværkere' - håndplukket til hver enkelte opgave, så de netop matcher behovet. Der er en kæmpe styrke i dette samarbejde, da leverancerne derved bliver med fuld attention på det enkelte mål.Hvad er det der kunst for noget?


Sideløbende med konsulentarbejdet nyder jeg mit kunst-univers. 

Det er her, jeg henter inspiration til nye idéer, bruger mig selv anderledes og får skabt nærværende og givende events til livets fester og sammenkomster, som gerne skubber lidt til tanker, følelser og godt humør."Det er netop den kreative idé og vinkel, der baner anderledes veje til målet, og ændre indstilling og mindset."

 
 
 
 
 

KONTAKT:

Instagram

Copyright © 2019 Kampler Kommunikation. All rights reserved.


Privatlivspolitik


Kampler Kommunikation

Lautruphøj 5-7

2650 ballerup

23 64 64 43

hanne@kampler.dk