HANNE KAMPLER

Hos os er vi hele mennesker

Mit navn er Hanne Kampler, og er drivkraften bag konsulenthuset Kampler Kommunikation.

Her har jeg valgt at bruge mit kreative hoved, mit ekstremt høje energiniveau og en masse erhvervserfaring til at hjælpe virksomheder som jeres til at tænke endnu mere kreativt omkring jeres forretning - og få succes med det.


Jeg har mere end 20 års erfaring som Marketing/Communication Manager, Customer Experience Manager og Event Manager i nogle af Danmarks største virksomheder - heriblandt TDC, Topdanmark og Falck.


Min facon er konstruktiv, meget direkte og altid reel, da et godt samarbejde bygges på gensidig tillid og respekt.


Kampler Kommunikation samarbejder med et team af 'håndværkere' - håndplukket til hver enkelte opgave, så de netop matcher behovet. Der er en kæmpe styrke i dette samarbejde, da leverancerne derved bliver med fuld attention på det enkelte mål."Det er netop den kreative idé og vinkel, der baner anderledes veje til målet, og ændre indstilling og mindset."


Hvad er det der kunst for noget?
Sideløbende med konsulentarbejdet nyder jeg mit kreative kunst-univers. Det er mit hvilested og her, jeg blandt andet også henter inspiration til nye idéer, metoder og konstallationer.  


Når jeg så kan dele ud af mit kreative mod til bryllupper, jubilæer, runde fødseldage  og andre festlige begivenheder - skubbe lidt til tanker, følelser og det gode humør - er det da en oplagt mulighed for at få skabt nærværende og givende relationer.


jeg elsker, at der er sammenhæng i mit liv - både til hverdag og fest.Tiden er lang for den, som venter.

"

Skal vi starte med kaffe

og en uforpligtende snak? 

Copyright © 2019 Kampler Kommunikation. All rights reserved.Kampler Kommunikation ApS

Nygårdsvej 5

2100 København Ø.

Telefon: 23 64 64 43

Mail: hanne@kampler.dk