Kunst event til festen

Jeg skaber det helt unikke minde fra jeres store dag.


Skal I holde bryllup, rund fødselsdag, barnedåb for den aller nærmeste familie og venner - dem der betyder aller mest for jer? Så hjælper jeg med at bevare minderne fra den store dag – resten af livet.


Jeg maler kunst sammen med jeres gæster til festen - hjælper og guider med at kreere et stort fælles maleri som et smukt og varigt minde.


Jeg bruger min gode energi og glade væsen til at skubbe lidt til de generte. så de tør at folde sig lidt ud, mens jeg selv maler med den store pensel. Samtidig holder jeg de meget modige lidt i ørerne, så motivet ikke stikker helt af. 


Efter brylluppet færdiggør jeg maleriet - 'samler' alle de små fine symboler og historier fra venner og familie og 14 dage efter brylluppet får parret overleveret deres unikke stykke kunst - malet af de personer, der betyder aller mest for dem.

.

Når de personlige og evige minder skabes og huskes...

SOFIE OG BENJAMINS BRYLLUP VED VANDET...


Sofie og Benjamin siger…


”Er så lykkelig for at vi besluttede at få Hanne ud til vores bryllup! Hun har, sammen med vores gæster, malet det fineste og mest betydningsfulde maleri vi har i vores hjem.
Vores gæster har rost Hanne til skyerne – de synes det var så sjovt at prøve at male, og de var glade for at hun også hjalp lidt til, hvis det var nødvendigt.
I bryllupsgave ønskede vi os endnu et maleri – malet personligt af Hanne til og vores hjem og vi kan næsten ikke kan vente med at få det at se.
Tusinde tak!”


Kunst til bryllup event

MARIA OG THOMAS'

BRYLLUP PÅ SLOTTET...


Thomas og Maria siger…


”Hanne Kampler er en super inspirerende og åben person, der er rigtig god til at få fat i folk – og så er hun en vanvittig dygtig maler, som hun nu har bevist mange gange.

Vi kun har fået super gode tilbagemeldinger på vores event med Hanne Kampler. Alle gæsterne tog rigtig godt imod det, og synes det var skide skægt, Desuden var det en rigtig god måde at beskæftige ens gæster på, mens man selv er væk for at få taget bryllupsbilleder.
Vi var meget spændte på hvordan det endelige maleri ville blive – når Hanne havde malet det færdigt og vi blev utrolig glade, og det pynter så fint i vores hjem. Det er et rigtig godt minde at have for den helt fortryllende dag, og vi kan kigge på det hver dag, samtidig med at vi får et smil på læberne. Desuden er det virkelig sjovt at få gæsterne på besøg nu efter brylluppet, hvor vi kan snakke om billedet og hele brylluppet.

Det er et minde for livet, og vi kan kun varmt anbefale at vælge Hanne Kampler til jeres diverse arrangementer. Hun er helt fantastisk!”

Kunst til bryllup event

PÅ VEJ TIL BRYLLUP

Kontakten til de søde brudepar er så vigtig for mig. Tænk engang en ære at blive inviteret med ind i 'inderkredsen' af deres fest! Jeg er fuldstændig vanvittig vild med alle de søde mennesker, jeg møder på min vej og sørger for at alle får en personlig oplevelse og et unikt maleri som minde.

JEG UNDERHOLDER GÆSTERNE TIL RECEPTIONEN, MENS I ER UDE OG BLIVE FOTOGRAFERET

JEG ER DET ANDERLEDES INDSLAG UNDER MIDDAGEN - ET FRISKT PUST TIL JERES FEST.

2 MULIGHEDER FOR EVENT PÅ JERES STORE DAG

MALERIER FRA ANDRE EVENTS

MADS LANGER

CHRISTOPHER

KUNST EVENT I NOVA RADIO

UDPLUK AF

FACEBOOK ANBEFALINGER

Anbefaling kreativ kunst event
Anbefaling kreativ kunst event
Anbefaling kreativ kunst event

SEND EN FORESPØRGSEL


 
 
 
 
 

Copyright © 2019 Kampler Kommunikation. All rights reserved.Kampler Kommunikation ApS

Nygårdsvej 5

2100 København Ø.

Telefon: 23 64 64 43

Mail: hanne@kampler.dk