EVENT TIL DEN PRIVATE FEST
Instagram
Kampler Kreativ Kommunikation
Instagram


Kampler - Kreativ Kommunikation

Lautruphøj 5-7

2650 ballerup

23 64 64 43

hanne@kampler.dk

Skal I holde bryllup, rund fødselsdag, barnedåb eller et andet stort arrangement for venner og familie, og vil I gerne bevare minderne fra den store dag – måske resten af livet?


Jeg guider og hjælper jeres gæster med at kreere et stort fælles maleri som et smukt og varigt minde. Jeg vil personligt hjælpe og  guide jeres gæster til at turde folde sig lidt ud, men samtidig sørge for, at motivet ikke stikker helt af.


Jeg har mange års erfaring som bl.a. Eventmanager og kan motivere selv de forsigtige gæster til at turde svinge penslen og få en uforglemmelig oplevelse.

Event
Event
Event
Event

4 STEPS I SAMARBEJDET


Den første kontakt mellem os


Ring til mig på tlf. 23 64 64 43 eller send en e-mail til hanne@kampler.dk så vi kan lave en aftale....


Fælles forberedelse


Jeg besøger jer før festen for at høre om jeres ønsker til format, farver i maleriet og ser de omgivelser, maleriet skal hænge i. 

Vi planlægger eventen, snakker location, hvad jeg skal sige i talen til gææsterne, og I fortæller om jeres helt specielle dag.

På dagen


Jeg holder en nærværende tale til gæsterne – hvorfor I ønsker, at netop de skal være del af jeres minde om festen.

Jeg lokker gæsterne over og guider dem til at sætte deres personlige hilsen på maleriet.

Samtidig maler jeg selv de overordnede linjer med den store pensel.Når maleriet er færdigt


Hjemme i mit atelier ‘samler’ de små kærlige symboler og motiver fra venner og familie, så maleriet fremstår som en helhed med sammenhæng og dybde og malet i min stil.

Cirka 14 dage efter får I kunstværket overleveret. Et evigt minde om en fantastisk dag.

SOFIE OG BENJAMINS BRYLLUP VED VANDET...


PrivatlivspolitikCopyright © 2018 Kampler - Kreativ Kommunikation.

All rights reserved.

Kampler - Kreativ Kommunikation

Lautruphøj 5-7

2650 ballerup

hanne@kampler.dk

Ring: 23 64 64 43Sofie og Benjamin siger…


”Er så lykkelig for at vi besluttede at få Hanne ud til vores bryllup! Hun har, sammen med vores gæster, malet det fineste og mest betydningsfulde maleri vi har i vores hjem.
Vores gæster har rost Hanne til skyerne – de synes det var så sjovt at prøve at male, og de var glade for at hun også hjalp lidt til, hvis det var nødvendigt.
I bryllupsgave ønskede vi os endnu et maleri – malet personligt af Hanne til og vores hjem og vi kan næsten ikke kan vente med at få det at se.
Tusinde tak!”
Forær arrangementet som en gave, som den store overraskelse fra jer til brudeparret eller fødselaren

- skriv endelig til hanne@kampler.dkMALERIER FRA ANDRE EVENTS

MARIA OG THOMAS'

BRYLLUP PÅ SLOTTET...

Kunst til bryllup event
Kunst til bryllup event


Thomas og Maria siger…


”Hanne Kampler er en super inspirerende og åben person, der er rigtig god til at få fat i folk – og så er hun en vanvittig dygtig maler, som hun nu har bevist mange gange.

Vi kun har fået super gode tilbagemeldinger på vores event med Hanne Kampler. Alle gæsterne tog rigtig godt imod det, og synes det var skide skægt, Desuden var det en rigtig god måde at beskæftige ens gæster på, mens man selv er væk for at få taget bryllupsbilleder.
Vi var meget spændte på hvordan det endelige maleri ville blive – når Hanne havde malet det færdigt og vi blev utrolig glade, og det pynter så fint i vores hjem. Det er et rigtig godt minde at have for den helt fortryllende dag, og vi kan kigge på det hver dag, samtidig med at vi får et smil på læberne. Desuden er det virkelig sjovt at få gæsterne på besøg nu efter brylluppet, hvor vi kan snakke om billedet og hele brylluppet.

Det er et minde for livet, og vi kan kun varmt anbefale at vælge Hanne Kampler til jeres diverse arrangementer. Hun er helt fantastisk!”

SEND EN FORESPØRGSEL 

 
 
 

På vej til bryllup...