Hanne Kampler
Kampler Kreativ Kommunikation


Lautruphøj 5-7

2650 Ballerup


hanne@kampler.dk

Mobil: 23 64 64 43


Instagram


Jeg har en solid baggrund i den grafiske branche og mere end 20 års erfaring som Marketing/ Communication manager, Customer Experience Maneger og Event Manager i nogle af Danmarks største virksomheder – heriblandt TDC, Topdanmark og Falck Jeg kan generere de gode idéer – kort og godt.
Hvis I kender jeres mål, så udtænker jeg det strategisk stærke koncept og værktøjer til kommunikationen, så det giver værdi til jeres virksomhed.

Jeg er jeres kreative sparringspartner, der kan skræddersy løsninger og værktøjer. Jeg kan skabe begejstring, glæde og engagement, når tingene skal formidles.

Jeg har fokus på udbyttet, da det skal give værdi til jer som virksomhed – og på bundlinjen.


Dernæst har jeg helt overordnet en idé om at minde et forjaget erhvervsmarked om, at vi skal sætte digitaliseringen lidt på standby - ha’ værktøjet tilbage i hænderne og bruge hovedet og fantasien lidt mere. Jeg tror på, at det kan skabe det rette sammenhold, fokus på en fælles front og ændre indstilling til tiltag, da det netop giver andre perspektiver at arbejde med tingene.Derudover nyder jeg mit kunsteventyr, hvor jeg maler min eget kunst, hvilket jeg finder god ro og balance ved. Det er her jeg har tid til refleksioner og nytænkning. 


Min gode energi bruger jeg blandt andet, når jeg maler kunst med gæster til bryllupper, fødselsdage, konfirmationer etc – dér hvor målet er; at forene mennesker ved de store mærkedage i livet og bevare minderne.

"I mit konsulenthus

Kampler - Kreativ Kommunikation går det hele op i en højere enhed - med mig som bindeled..."

SEND EN FORESPØRGSEL: 

REFERENCER:Novo Nordisk

Sjælsø  Gruppen

PriceWaterhouse

Panum Instituttet

Shell

Egmont

Lægeforeningen

Statoil

SKAT

Nykredit

Albertslund kommune

DAB

BASF

FET

Topdanmark

m.v.

 
 
 
 


PrivatlivspolitikCopyright © 2018 Kampler - Kreativ Kommunikation.

All rights reserved.

Kampler - Kreativ Kommunikation

Lautruphøj 5-7

2650 ballerup